Als jullie willen boogschieten in de provincie Groningen, dan kunnen wij dat verzorgen op elke gewenste locatie. Wij hebben een mobiele boogschietbaan die we eenvoudig kunnen opzetten. Aan de slag dus!

Schieten met pijl en boog Het schieten met pijl en boog werd al in de Prehistorie gebruikt voor de jacht en in de Middeleeuwen als wapen om elkaar te lijf te gaan. Tegenwoordig is het schieten met pijl en boog een olympische sport geworden. Het is erg leuk om bijvoorbeeld te beoefenen met je vrienden.

Na een instructie over het schieten en een uitleg over de veiligheid is het tijd om aan de slag te gaan. Een wedstrijd, schieten op een ballon of een appel doorboren met een pijl! Mogelijkheden zijn er genoeg.

Over onze mobiele boogschietbaan Onze mobiele boogschietbaan bestaat uit een aantal doelpakken en schietpunten. We hebben een groot net, die wij altijd achter de baan opzetten. Daarnaast beschikken wij over professionele handbogen. Voor de links- en rechtshandige schutter.

We kunnen de baan eenvoudig uitbreiden om meer schietpunten te creëren. We hebben ook speciale bogen voor kinderen die eenvoudiger zijn aan te spannen.

Blaaspijpschieten

Blaaspijpschieten is een leuke aanvullende activiteit. De boogschietbaan staat er immers al. Blaaspijpschieten is een eenvoudig te beoefenen activiteit en een leuke aanvulling op het boogschieten. Je kent ze misschien wel van de dierenartsen uit de dierentuin. Zij gebruiken de blaaspijp vaak om dieren te verdoven.

Deze activiteit is goed te combineren met tal van andere activiteiten zoals vlotvaren, survivalrunactiviteiten, constructieopdrachten of we verwerken het in een maatwerkprogramma.

We kunnen een compleet buitensportprogramma op maat maken waarin we het boogschieten verwerken.

  • Duur van de activiteit vanaf 1 uur
  • Inclusief materiaal en de begeleiding
  • Mogelijk op locatie.
  • Kosten vanaf € 
  • Aantal personen vanaf 8 personen.
image
Leef Outdoor is ontstaan tijdens de hogere opleiding voor buitensport instructeur en outdoor management en is een initiatief van Cor Slager.

Ga naar de website van Leef Outdoor

Contact gegevens

Bel ons
0629388067
Kantoor
Stationsweg 26, 9921PV Stedum
Stuur ons een email
Info@leefoutdoor.com
Advies nodig?
Vul het antwoordformulier in of bel ons!