Outdoor Cooking is een tot een verbeelding sprekende activiteit, waarbij je met je groep of team aan de slag zult gaan om een driegangen menu op tafel te krijgen. Zonder gebruik te maken van moderne middelen uit de dagelijkse keuken.

Wij gebruiken tijdens Outdoor Cooking onder andere Dutch Ovens, Heksenketels en Finse vuren. Deze groepsactiviteit is naast dat het gezellig is ook nog eens erg leerzaam en geschikt als teambuildingsactiviteit. Back to the basics en samen werken aan een heerlijk diner.

Binnen deze workshop is tevens een workshop vuur maken met primitieve middelen inbegrepen. Het vuur wordt gemaakt met een firesteel/flint. Vervolgens gaan jullie aan de slag met het voor-, hoofd- en nagerecht. Alles maken jullie samen op het vuur door middel van verschillende bereidings- en kooktechnieken. Samenwerking en taakverdeling is hierbij natuurlijk zeer belangrijk.

  • Duur van de activiteit 3 tot 4 uur
  • Inclusief een drie gangen menu die jullie samen bereiden
  • Materiaal, de begeleiding en huur van locatie
  • Inclusief drinken, tijdens de activiteit
  • Mogelijk op locatie: Camping Camp Zuiderhorn in Warffum,  ook elders mogelijk, vraag naar de mogelijkheden
  • prijs vanaf €55.- p.p. inclusief BTW op basis van minimaal 8 personen.

 

image
Leef Outdoor is ontstaan tijdens de hogere opleiding voor buitensport instructeur en outdoor management en is een initiatief van Cor Slager.

Ga naar de website van Leef Outdoor

Contact gegevens

Bel ons
0502111783
Kantoor
Molenstraat 10, 9921 PE Stedum
Stuur ons een email
Info@leefoutdoor.com
Advies nodig?
Vul het antwoordformulier in of bel ons!