Vertrekpunt: To:
Powered by Phoca Maps

Paviljoen Boei 12, Schildmeer

Complete arrangementen
Een unieke plek in het noorden van Groningen aan de slag bij het Schildmeer. De omgeving is fantastisch, met een strand, veel groen en daarom zeer geschikt voor outdoor activiteiten!
Website Boei 12

Camping Camp Zuiderhorn

Camp Zuiderhorn is een sfeervolle, kleine camping aan de rand van Warffum (Groningen), waar wij ook onze survivalbaan gerealiseerd hebben. Ook is er een vuurplaats aanwezig voor het outdoor cooking en de mogelijkheid om via de camping kano's te huren. Op deze locatie kunnen wij al onze activiteiten en arrangementen verzorgen. Ook is het op deze locatie mogelijk om te overnachten. Deze locatie is prima bereikbaar met de trein vanaf Groningen. Het station ligt op ongeveer 10 minuten lopen vanaf de camping. Er is voldoende parkeer- gelegenheid aanwezig.
Website Camping in Warffum

Survivalparcours Stedum

Aan de slag op een echte survivalbaan? Dat kan in Stedum!

Op de survivalbaan van de Survivalvereniging uit Stedum is het mogelijk om onder begeleiding een clinic te krijgen

Landgoed Ekenstein, Appingedam

Ekenstein is een mooie locatie in het noorden van Groningen, vlakbij Appingedam, Loppersum en Delfzijl. Wij verzorgen op deze locatie diverse activiteiten- en teambuildingprogramma's . Ook gebruiken wij deze locatie voor activiteiten met buitensport als middel. Deze locatie is uitermate geschikt voor een groot scala aan outdoor activiteiten, zoals; boogschieten, team- en samenwerkingsopdrachten, challanges, bouwopdrachten, GPS-wandelingen, en nog veel meer… Veel van de vermelde programma's op deze site zijn hier mogelijk. Het is tevens mogelijk om samen met Hotel Landgoed Ekenstein een programma aan te bieden inclusief horeca of een vergaderarrangement.
Website Hotel Restaurant Landgoed Ekenstein

Landgoed Nienoord, Leek

Aan de slag bij landgoed Nienoord in Leek! Op de grens van Groningen en Drenthe en aan de rand van de provincie Friesland ligt dit mooie gebied. Veel activiteiten zijn hier mogelijk!

Op jullie locatie?

Ook zijn veel activiteiten en arrangementen op een andere locatie mogelijk. Hebben jullie zelf een idee of een locatie dan kijken we graag wat de mogelijkheden zijn. Doordat veel van onze activiteiten mobiel zijn, is er veel mogelijk! Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan.

Contact Details

Bel ons
06-29388067
Kantoor
Stationsweg 26, 9921 PV Stedum
Stuur ons een email
Info@leefoutdoor.com
Advies nodig?
Vul het contactformulier in of bel ons!