Outdoor Cooking is een interessante activiteit als we het hebben over teambuilding.

Deze activiteit leent zich uitstekend om informele gesprekken opgang te brengen. Bij Teamevent Groningen zorgen we voor een unieke beleving en is het team verantwoordelijk voor de hele activiteit. Hierbij wordt je ondersteund door een ervaren trainer of instructeur.

Voor een teamdag of bedrijfsuitje maken we graag een compleet teamprogramma op maat, waarbij we diverse activiteiten aan de dag kunnen toevoegen. Wat te denken van eerst Expeditie Robinson en dan afsluiten met Outdoor Cooking. Een garantie voor een gezellige en waardevolle dag!

Neem contact op voor meer informatie over dit volledige programma. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

03-04-2016

Wegens de vraag of het ook mogelijk is om gebruik te maken van onze materialen hebben we een aantal zeskamp en sport en spelmaterialen beschikbaar gesteld voor de verhuur. Zo hebben we voor ieder wat wils.

Van de wel bekende spellen zoals zaklopen en touwtrekken, maar ook opblaasspellen, zoals de Megaballen en de Skippyslang . Ook hebben we het Gladiatorspel. Hier ga je tegen elkaar strijden op een luchtkussen. Probeer je elkaar uit balans te brengen door elkaar met stootkussens van het pilaar af te duwen.

Het is mogelijk om outdoor materiaal te huren zoals; vlotmaterialen, samenwerkingsopdrachten, gps, kompassen etc. Uit veiligheidsoverweging is het niet mogelijk om sportklimmateriaal te huren.

image
Leef Outdoor is ontstaan tijdens de hogere opleiding voor buitensport instructeur en outdoor management en is een initiatief van Cor Slager.

Ga naar de website van Leef Outdoor

Contact gegevens

Bel ons
0629388067
Kantoor
Stationsweg 26, 9921PV Stedum
Stuur ons een email
Info@leefoutdoor.com
Advies nodig?
Vul het antwoordformulier in of bel ons!