Op zoek naar een leuke activiteit voor je vrijgezellenfeest in de provincie Groningen? Wij hebben activiteiten die goed passen bij een vrijgezellenfeest voor mannen en vrouwen. We hebben bijvoorbeeld een kookworkshop Outdoor Cooking, een unieke activiteit waarbij je gezellig samen aan de slag gaat.

De activiteiten vinden op diverse locaties in de provincie Groningen plaats, maar ook buiten de provincie behoort tot de mogelijkheden. Informeer naar de mogelijkheden voor een passend programma. Naast de arrangementen zijn er nog veel meer mogelijkheden.

Voor ieder een programma

Schot in de roos

Leuke activiteiten voor je team of groep! Maak een keuze uit één van de programma's. Wil je iets heel anders of een langer programma? Dat is zeker mogelijk. De programma's en activiteiten hebben we in eigen beheer en kunnen we op deze wijze eenvoudig aanpassen. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Bel ons
050 2111 783
Kantoor
Molenstraat 10, 9921 PE Stedum
Stuur ons een email
Info@leefoutdoor.com
Advies nodig?
Vul het contactformulier in of bel ons!

Expeditie Robinson

Gezellig, samen en doen!
Strijden met elkaar waarbij verschillende proeven voorbij zullen komen. Tijdens deze expeditie gaan jullie aan de slag om zoveel geld te verdienen voor jullie team. Durven jullie het aan?
Expeditie Robinson

Het spel van de tijd

teambuilding, training en bewustwording
Één gezamenlijke opdracht wordt door jullie vervuld. Om deze opdracht vervullen hebben jullie elkaars kwaliteiten nodig. Stel je prioriteiten en lukt het jullie de opdracht te voltooien?
Het spel van de tijd

Out of the box

Teambuilding en samen aan de slag
Verschillende opdrachten passeren de revue. Wat de opdrachten gemeen hebben is dat de opdrachten ingewikkelder lijken dan ze zijn. Ook ondervindt je dat teamgenoten vaak bijzaken bedenken waardoor de opdracht onnodig moeilijk wordt. Houdt het lekker simpel en het resulaat komt vanzelf
Out of the box
Outdoor Cooking

Outdoor Cooking

Doeltreffend en gezellig
Een fantastische teamactiviteit is Outdoor Cooking. Deze activiteit heeft Leef Outdoor tot een ware belevenis gemaakt. Je gaat op een primitieve wijze een driegangen menu op tafel toveren!
Outdoor Cooking
Bouwen met je team

Bouwen met je team

Samen aan de slag
Aan de slag met het bouwen van constructies en voer verschillende opdrachten uit. Goed voor de samenwerking en erg leuk om te doen. Het programma kan ook in competitie verband worden uitgevoerd.
Samen aan de slag